ZUIDBERG AGRARISCH

Uitgelicht

Constructie nieuw kantoor Zuidberg North America afgerond

Hij staat er! Afgelopen maand hebben onze Zuidberg collega’s in Noord-America hun pand afgerond.

Lees verder 

Artikelselector


Vind uw fronthefsysteem ►

Uitgelicht

Hoe Zuidberg Lean inzet om continu te verbeteren

Al jarenlang passen bedrijven de Lean-methodiek toe om verspillingen te elimineren en een cultuur van continue verbetering te creëren.

Lees verder►

×

INDUSTRIEEL

Bekijk de laatste
Industrial video

ZUIDBERG INDUSTRIEEL

Uitgelicht

Een transmissie voor serieproductie kiezen – welke fasen doorlopen fabrikanten?

In dit blog leggen we uit hoe wij fabrikanten helpen bij het kiezen van een transmissie voor een seriematige levering.

Lees verder►

×

Installeer de Zuidberg app

Ontvang pushnotificaties van Zuidberg na publicatie van nieuwsartikelen of productlanceringen.

Terug naar overzicht

Vorige

Volgende

Zuidberg investeert in uitbreiding zetcapaciteit

Naast het snijden van plaatwerk biedt Zuidberg Staalservice de klant de mogelijkheid om de producten te zetten, draaien en frezen, lassen of compleet te assembleren. 

In deze rol kan Zuidberg, vanwege het uitgebreide machinepark, zeer divers en kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden. Nu is deze positie recentelijk nogmaals versterkt door meerdere investeringen in het vergroten van de zetcapaciteit.

Verhoging zetcapaciteit
Recentelijk zijn een SafanDarley E-Brake ergonomic elektrische kantbank en een SafanDarley H-Brake 230 ton Hydraulische kantbank in bedrijf gesteld. Bovendien zal Zuidberg deze zomer een SafanDarley H-Brake Tandem 800 ton met een lengte van maar liefst 9 meter installeren.

SafanDarley E-Brake ergonomic:
Deze kleine snelle kantpers is uniek in zijn segment, niet enkel vanwege zijn katrollen aandrijfprincipe, maar ook vanwege het automute lichtscherm dat in combinatie met de geavanceerde E-Control besturing en het comfort van zittend werken, zorgt voor ongeëvenaarde productiesnelheden.

SafanDarley H-Brake 230 ton:
De geavanceerde H-Brake 230T 3 Meter kantpers die recentelijk in bedrijf gesteld is, is zeer ruim uitgerust met opties zoals onder andere: 3D achteraanslag, plaatdikte meting en hydraulische klemmingen. Deze opties in combinatie met de hoge betrouwbaarheid van de machine zorgen voor een extreem hoge productnauwkeurigheid.