ZUIDBERG AGRARISCH

Uitgelicht

Constructie nieuw kantoor Zuidberg North America afgerond

Hij staat er! Afgelopen maand hebben onze Zuidberg collega’s in Noord-America hun pand afgerond.

Lees verder 

Artikelselector


Vind uw fronthefsysteem ►

Uitgelicht

Hoe Zuidberg Lean inzet om continu te verbeteren

Al jarenlang passen bedrijven de Lean-methodiek toe om verspillingen te elimineren en een cultuur van continue verbetering te creëren.

Lees verder►

×

INDUSTRIEEL

Bekijk de laatste
Industrial video

ZUIDBERG INDUSTRIEEL

Uitgelicht

Een transmissie voor serieproductie kiezen – welke fasen doorlopen fabrikanten?

In dit blog leggen we uit hoe wij fabrikanten helpen bij het kiezen van een transmissie voor een seriematige levering.

Lees verder►

×

Installeer de Zuidberg app

Ontvang pushnotificaties van Zuidberg na publicatie van nieuwsartikelen of productlanceringen.

Terug naar overzicht

Vorige

Volgende

Zuidberg goes ‘down under’

Tijdens een groot dealer evenement in Wangaratta (ca. 150 km ten noorden van Melbourne), werden de Zuidberg fronthef- en tracksystemen voorgesteld aan de verschillende dealerbedrijven.

Zuidberg importeur ‘Burder Ag attachments’ nodigde haar partners uit voor een nadere kennismaking met de producten die zij aanbiedt aan de Australische markt. Eigenaar Adam Fendyk en zijn vader George Fendyk gaven als start van dit evenement een introductie waar in de kernactiviteiten van het bedrijf en de wijze waar op Burder bijdraagt aan ontwikkeling in de Australische landbouw worden gepresenteerd.

De interesse in ‘slimme’ mechanisatie neemt toe en een steeds groter wordende groep agrarische ondernemers kiest voor het vergroten van de efficiëntie van het machinepark. Brandstof- en arbeidsbesparing zijn belangrijke redenen om te kiezen voor een fronthefsysteem, terwijl het verminderen van bodemverdichting en oogstzekerheid worden genoemd als argument om te werken met tracks.

‘Burder Ag attachments’ heeft naast haar vestiging in Wangaratta nog een verkoopkantoor in Port Kennedy (nabij Perth). Meer dan 100 dealerbedrijven worden vanuit beide vestigingen beleverd. Het grootste deel van deze dealers bevindt zich in het zuidoosten en westen van Australië.

Burder AG attachments is een belangrijke speler binnen de Australische agrotechnica. Bezoek hun website via https://burder.com.au/zuidberg-tracks/.