ZUIDBERG AGRARISCH

Uitgelicht

Constructie nieuw kantoor Zuidberg North America afgerond

Hij staat er! Afgelopen maand hebben onze Zuidberg collega’s in Noord-America hun pand afgerond.

Lees verder 

Artikelselector


Vind uw fronthefsysteem ►

Uitgelicht

Hoe Zuidberg Lean inzet om continu te verbeteren

Al jarenlang passen bedrijven de Lean-methodiek toe om verspillingen te elimineren en een cultuur van continue verbetering te creëren.

Lees verder►

×

INDUSTRIEEL

Bekijk de laatste
Industrial video

ZUIDBERG INDUSTRIEEL

Uitgelicht

Een transmissie voor serieproductie kiezen – welke fasen doorlopen fabrikanten?

In dit blog leggen we uit hoe wij fabrikanten helpen bij het kiezen van een transmissie voor een seriematige levering.

Lees verder►

×

Installeer de Zuidberg app

Ontvang pushnotificaties van Zuidberg na publicatie van nieuwsartikelen of productlanceringen.

Terug naar overzicht

Vorige

Volgende

Multifunctionele werktuigdrager MultiTec met Zuidberg transmissie

Vanwege de universele toepasbaarheid, worden PTO’s van Zuidberg in toenemende mate in andere voertuigen dan landbouwtractoren toegepast.

Een goed voorbeeld hiervan is het Duitse bedrijf Niko Maschinen-und Fahrzeugbau, een specialist op het gebied van speciale voertuigen voor de wijnbouw, fruitteelt, tuinbouw en de industrie.

De unieke 18 pk sterke MultiTec werktuigdrager is een op afstand bestuurbaar voertuig welke geschikt is voor bijna iedere klus! De machine is slechts 80 cm breed en weegt 550 kilo. Voor de MultiTec werktuigdrager zijn meer dan dertig verschillende aanbouwwerktuigen beschikbaar. De verschillende aanbouwwerktuigen worden geleverd door de firma Lipco GmbH, die ook de verkoop van de MultiTec werktuigdrager voor haar rekening neemt.

Zuidberg Transmissions levert de compacte QD transmissie voor de MultiTec. De QD transmissie is schakelbaar onder last en beschikt over een geïntegreerde oliepomp voor de olievoorziening. De lamellenkoppeling wordt via een in de pomp geïntegreerd proportionaalventiel geschakeld waardoor de koppeling onder iedere omstandigheid soepel inschakelt.

Het belangrijkste voordeel is dat de klant kan beschikken over een zeer betrouwbaar PTO systeem zonder hier externe hydrauliek voor nodig te hebben. Daarnaast brengt de Zuidberg transmissie de aandrijflijn naar een voor het werktuig optimale hoogte en toerental.

Kijk voor meer informatie over Niko Maschinen-Und Fahrzeugbau op https://www.niko-maschinenbau.de. Voor meer informatie over de MultiTec en bijbehorende aanbouwwerktuigen, kijk op www.lipco.com.