ZUIDBERG AGRARISCH

Uitgelicht

Constructie nieuw kantoor Zuidberg North America afgerond

Hij staat er! Afgelopen maand hebben onze Zuidberg collega’s in Noord-America hun pand afgerond.

Lees verder 

Artikelselector


Vind uw fronthefsysteem ►

Uitgelicht

Hoe Zuidberg Lean inzet om continu te verbeteren

Al jarenlang passen bedrijven de Lean-methodiek toe om verspillingen te elimineren en een cultuur van continue verbetering te creëren.

Lees verder►

×

INDUSTRIEEL

Bekijk de laatste
Industrial video

ZUIDBERG INDUSTRIEEL

Uitgelicht

Een transmissie voor serieproductie kiezen – welke fasen doorlopen fabrikanten?

In dit blog leggen we uit hoe wij fabrikanten helpen bij het kiezen van een transmissie voor een seriematige levering.

Lees verder►

×

Installeer de Zuidberg app

Ontvang pushnotificaties van Zuidberg na publicatie van nieuwsartikelen of productlanceringen.

Terug naar overzicht

Vorige

Volgende

Kwaliteitsmanagement van Zuidberg: Opnieuw volgens ISO 9001 gecertificeerd

De afgelopen week heeft TÜV Nederland een certificeringsonderzoek binnen alle afdelingen van Zuidberg uitgevoerd. De uitslag van dit onderzoek was positief; Zuidberg voldoet aan de in de norm gestelde eisen.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met een certificaat laten bedrijven zien dat ze consistent producten en services leveren die voldoen aan hoge voorwaarden. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar planningen, productieprocessen, de analyse van werkprocessen en de werkomgeving binnen een bedrijf.

Door deze uitslag wordt Zuidberg opnieuw voorgedragen voor het certificaat ISO 9001, versie 2015. Dit is een erg mooi resultaat.  

De auditor was vooral positief over de mate van betrokkenheid van onze medewerkers. Daarnaast prees de auditor de verdere ontwikkeling van de systemen t.b.v. het meten en verbeteren van prestaties. Wij willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het behalen van dit certificaat.

Verbeteren is een traject dat continu doorgaat en waar elke werknemer aan bijdraagt. Door goed samen te werken, kritisch te zijn naar onze eigen werkzaamheden en de risico’s steeds beter te beheersen blijven we mooie resultaten behalen.